Wyszukiwarka
Masz pytanie?

darmowa dostawa od 199zł

Mieszanka błonnikowa keto/LCHF do wypieku chleba niskowęglowodanowego 500 g

Mieszanka błonnikowa keto/LCHF do wypieku chleba niskowęglowodanowego 500 g

Cena:28.90PLN
Netto:23.50PLN(Vat 23%)
1 szt.
Towar niedostępny
masz pytania?
timeNajniższa cena z 30 dni przed tą promocją: 25,90 PLN
teksty
Zobacz pełny opis
zobacz
Polecamy także

Mieszanka błonnikowa keto/LCHF do wypieku chleba niskowęglowodanowego 500 g
naturalna, bez konserwantów, niskowęglowodanowa

Specjalnie dobrane rodzaje błonników sprawiają, że ten wyrób jest wyjątkowy. Dostajecie gotową mieszankę, którą dodaje się do składników do wypieku. Produkowana jest u lokalnego rzemieślnika, który doskonale zna się na swojej pracy i wkłada w nią wiele serca. Można z jej pomocą upiec pyszny chleb - z twardszą skórką, miękki, wilgotny, a jednocześnie mocno zbity i nie "sypiący się".
Nasza propozycja jest nie tylko dla osób na diecie ketogenicznej czy tzw. low carb (niskowęglowodanowej), ale też dla wszystkich lubiących zdrowsze pieczywo. I dla tych, którzy pieczenie chleba wzięli w swoje ręce :)

  • ZASTOSOWANIE

Jako ważny dodatek z błonnikiem - do wypieku chleba, bułek i innych rodzajów pieczywa.
Z 1 opakowania możecie upiec aż 5 bochenków chleba o masie 400 g.

  • SKŁAD

błonnik ziemniaczany, błonnik owsiany, nasiona babki płesznik, kamień winny, skrobia kukurydziana, wodorowęglan sodu (soda oczyszczona)

Wartość odżywcza w 100g produktu:

Wartość energetyczna: 191 kcal; tłuszcze: 1,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g; węglowodany: 13,5g, w tym cukry: 0,3g; Białko: 8,4g; sól<1g

  •  O PRZECHOWYWANIU

Przechowywać szczelnie zamknięty, w suchym miejscu i w temperaturze pokojowej.

  • PROPOZYCJA PRZYGOTOWANIA 

Składniki na dwa mniejsze bochenki:

- 500g białego twarogu

- 6 jajek

- łyżeczka soli

- 200g naszej mieszanki do wypieku chleba

- 200ml wody

- 2 garści słonecznika (można pominąć) 

Wykonanie:

Twaróg mielimy przy pomocy robota kuchennego. Dodajemy jajka, mieszamy. W trakcie pracy miksera powoli wsypujemy naszą mieszankę, sól i wodę, dodajemy słonecznik. Kiedy wszystkie składniki będą połączone, z powstałego ciasta formujemy dwa bochenki chleba i przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Chleby można posypać słonecznikiem.

Pieczemy 80min w temperaturze 180°C.

Mieszanka błonnikowa keto/LCHF do wypieku chleba niskowęglowodanowego 500 g - Cechy
Cechy
Kod EAN5904224011611
avail3
 

Komentarze

Komentarze nie muszą być potwierdzane zakupem.
Ale wykrywamy i usuwamy fałszywe treści, gdy je zidentyfikujemy.
Komentarz
Ocena:

Koszty dostawy - Polska

Zamówienia powyżej 199,00 zł wysyłamy gratis.

Forma dostawy Koszt dostawy przy płatności z góry Koszt dostawy przy płatności za pobraniem
Paczkomaty 24/7 15,90 17,90
Kurier 16,90 19,90


Odbiór osobisty możliwy jest po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym pod numerem +48 726 100 120.

Koszty dostawy Europa

Zagraniczną wysyłkę paczek ustalamy indywidualnie według aktualnych cen naszych przewoźników. Najlepiej skontaktujcie się z nami mailowo kontakt@jasiowapiwniczka.pl lub telefonicznie +48 726 100 120.
 

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce. Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 11:00, to wyślemy je w poniedziałek.

Rodzaje płatności

  • przelew on-line
  • przelew tradycyjny
  • gotówka przy odbiorze

 

Jednostka sprzedaży:1 szt.
Dlaczego kupować Z JasiEM
Tylko naturalne składniki 100% smaków
z Bieszczad i Beskidu
Starannie wyselekcjonowane Wytworzone przez
lokalnych producentów
Bez konserwantów i sztucznych barwników Gwarancja jakości
JAŚ WĘDROWNICZEK
Polska produkcja Naturalne i regionalne
produkty o prostym składzie
Zdrowe jedzenie - SUPERFOOD Kupując produkty
wspierasz Fundację Jasia