Wyszukiwarka
Masz pytanie?

darmowa dostawa od 149 zł - tylko w marcu, promocja

Krówki miodowe

Ręcznie wyrabiane naturalne krówki miodowe

W dzisiejszych czasach jesteśmy coraz bardziej świadomymi konsumentami, zwracamy uwagę na składy produktów, które kupujemy. Dotyczy to też słodyczy - nasze krówki miodowe to pyszne łakocie dla miłośników tradycyjnych smaków z prostym składem. Krówki miodowe wytwarzane są w tradycyjny sposób, bez konserwantów i sztucznych dodatków. Niepowtarzalny, mleczny smak wprawi każdego w dobry nastrój. Receptura tych pysznych i rozpływających się w ustach krówek opiera się tylko o naturalne składniki, połączone ze sobą z najwyższą starannością: prawdziwy miód, mleko i masło. Delikatna i aksamitna konsystencja w środku i subtelna kruchość na wierzchu to prawdziwa pokusa dla każdego łasucha. Nasze naturalne krówki miodowe będą idealne na prezent dla bliskiej osoby.

1. Co to są krówki? Krówki to słodycze wykonane z krowiego mleka. Są one uważane za jeden z najbardziej popularnych rodzajów słodyczy w Polsce. 2. Jak są one produkowane? Krówki są produkowane przez gotowanie krowiego mleka z cukrem i masłem. Proces ten powoduje, że krówki stają się miękkie i kremowe. 3. Jakie są najpopularniejsze rodzaje krówek? Najpopularniejsze rodzaje krówek to krówki mleczne, krówki śmietankowe i krówki owocowe. 4. Jak długo można przechowywać krówki? Krówki mogą być przechowywane w lodówce przez około 2 tygodnie.
Sortuj wg: